top of page

OSLO SEIL- OG BÅTSKOLE

Kunnskap gir et tryggere båtliv.


Oslo Seil- og Båtskole eies og drives av Trond Melsom, som har lang fartstid som instruktør og skipper i Oslo KFUM Sjøkorps, sjøspeiderne i Oslo. Som leder og skipper på MOHAWK II har han stått for opplæring av utallige barn og ungdom gjennom mer enn 30 år.

Med erfaringer fra skuteseiling, fartøyvernet, Tall Ships regattaer, regattaseiling innen IOR 1 ton og mini ton, samt masse turseiling har han et solid fundament for å lære bort sjømannskap, navigasjon og trygg seilas. Med en bakgrunn som instruktør i Marinen har han også evnen til å formidle kunnskap. Trond Melsom jobbet med rigging og båtservice for Maxibåtene tidlig på 80-tallet, og etterhvert også for mange andre seilbåtimportører gjennom hele 80-tallet. Øvrige lærekrefter har også sin bakgrunn fra sjøspeiderne i Oslo, noen med maritim, andre med teknisk utdannelse.
 

Vi holder til i lyse og gode lokaler midt i Oslo sentrum. Vi er også mobile og holder kurs over hele Østlandet. Vi er hyppig brukt av seilforeninger, båtforeninger, dykkerklubber, studentforeninger og sjøspeidere til å undervise deres medlemmer i egne lokaler. Vi holder også kurs for firmaer.

Vårt lokale

Vårt lokale er tilgjengelig for utleie.Passer fint for grupper opp til 15.Godt utstyrt med projektor, lyd og lys. Whiteboard og flip-over.Ta kontakt for pris og tilgjengelighet.

Vår visjon

Vi vil lære deg trygg bruk av fritidsbåter. Vi vet at båtlivet blir tryggere når man har riktig kunnskap.

Vi dekker alle sider av båtlivet, og lærer bort riktig bruk av både motorbåter og seilbåter.

bottom of page