top of page

BÅTFØRERPRØVEN

Vi tar båtførerkurset på alvor! Når du bruker en helg på et kurs hos oss, sørger vi for at du lærer pensumet grundig. Svært kunnskapsrike instruktører bruker masse eksempler, praktiske oppgaver og riktig båtutstyr for å gjøre undervisningen spennende og konkret.


Båtførerkurset går over en lørdag og en søndag med ialt 20 skoletimer undervisning og 1 times eksamen noen dager senere. 20 skoletimer gir deg mye undervisning for pengene. Læreboken "Veien til Båtførerprøven" er ikke inkludert, men kan kjøpes eller lånes av oss. Kurset koster kr. 1.490,-. Eksamensgebyret på kr. 704,- kommer i tillegg. (januar 2017)


Båtførerprøven tar for seg det grunnleggende av kunnskaper som du trenger som fritidsbåtbruker. Vi er innom temaer som sikkerhet, sjøveisregler, navigasjon, båthåndtering, lover og regler, motorlære, stabilitet og sjømannskap. En blir ikke utlært av å bare ta Båtførerprøven, men det er en god begynnelse og kan være en inspirasjon til å gå videre. Kunnskaper gir et tryggere båtliv, og Båtførerprøven bør tas av flere enn bare skippern ombord.

 

1.490,-

bottom of page